TNTEX som una marca d’ entreteles i teles per a la confecció, la moda, el disseny i el patronatge dedicada al tèxtil des de l’any 1968. La nostra especialitat, durant més de 55 anys d’història, ha estat la fabricació de teixits i gases de cotó per a usos específics, com ara el de la moda.

Tenim com a objectiu principal seguir apostant per la innovació , la qualitat i la personalització dels nostres productes, basats en la sostenibilitat i la producció de proximitat.

Tots els nostres productes estan certificats amb la marca Oeko-Tex® Standard 100 , que garanteix que els productes estan lliures de qualsevol substància nociva per a la salut. I en el cas de les entreteles i teles reciclades , fabricades sota el concepte d’ economia circular , estan certificades amb el segell de producte reciclat de la mateixa marca GRS. Aquesta marca es considera etiqueta ecològica líder mundial per a productes tèxtils. Així mateix, cal dir que els productes han estat analitzats i certificats per l’Institut Tecnològic Tèxtil AITEX.

A la nostra web trobareu una gran varietat de productes tèxtils destinats a la moda i confecció dels que disposem de diferents amples, gramatges i colors. Tot i així, us oferim la possibilitat de fabricar altres teixits a mida (sota comanda mínima) segons les especificacions que necessiteu. No dubteu a consultar-nos!

Qui hi ha darrere de Tntex?

Darrere de la nostra marca hi ha un equip de professionals que treballen i innoven constantment per poder-vos oferir uns productes de qualitat .

Eli Torné

Responsable del departament comercial i màrqueting.

Anna Torné

Responsable del departament de comptabilitat i finances.

Xavi Casas

Responsable del departament de producció i manteniment.

Empresa amb més de 55 anys d'experiència al sector tèxtil.

1968
ANY FUNDACIÓ
8
PAÏSOS
1640
CONSUMIDORS SATISFETS
55
EMPRESES COL·LABORADORES
20
MEMBRES DE L'EQUIP
48
PATROCINI FORMACIÓ