CONDICIONS DE COMPRA

Us convidem a revisar les condicions generals de compra que regulen l’oferta i la compra de productes Torne Textil, SL, a través de la botiga online inclosa en aquest lloc web. En utilitzar aquest lloc web vostè queda vinculat a aquestes condicions per la qual cosa us recomanem que les llegiu detingudament. Si no està dacord amb elles haurà dabandonar el lloc web.

DISPOSICIONS PRELIMINARS

Aquestes condicions de compra són aplicables per a tots els productes de la marca  Tntex, que hagin estat realitzades a través del lloc web www.tntex.es (d’ara endavant “lloc web”). En realitzar una comanda, vostè ens garanteix que és més gran de 18 anys i que té capacitat legal per cursar contractes vinculants. Les comandes només es poden fer per adquirir mercaderies sense ànim de revenda. Està terminantment prohibida qualsevol revenda o distribució dels productes adquirits a través del lloc web. Ens reservem el dret de poder anul·lar comandes fraudulentes, falses o especulatives, així com aquelles comandes que hagin estat sol·licitades per algun client amb què pugui existir alguna diferència/controvèrsia en comandes anteriors, o quan hi hagi dubtes raonables que ens puguin fer pensar que el client està violant alguna de les condicions de compra especificades o estigui participant a alguna activitat delictiva. Podrem actualitzar aquestes condicions de compra, així com l’avís legal en qualsevol moment. Vostè sempre podrà consultar i imprimir la versió actualitzada de tots dos textos prement els enllaços “Condicions de Compra” i “Avisos Legals”. 

Obligacions de lusuari 

Com a usuari està obligat a comunicar a Torne Textil, SL totes les dades necessàries per a l’accés i la utilització dels serveis d’aquest lloc web. Aquests hauran de ser veraces i actuals i consenteix que en podrem fer ús per posar-nos en contacte amb vostè si cal. És indispensable que faciliti tota la informació que catalogem com a obligatòria, ja que, si no ho fem, no podrem cursar la seva comanda. No serem responsables en cap cas de possibles retards o errors en el lliurament com a conseqüència de l’error o omissió d’aquestes dades. L’usuari haurà de fer un ús adequat dels serveis inclosos al lloc web, sempre de conformitat amb l’ordenament jurídic i no durà a terme cap activitat que dificulti o interfereixi en el seu funcionament. 

Mesures de seguretat 

Establirem tots els mecanismes raonables al nostre abast per garantir que les vostres dades personals es conserven amb seguretat en tot moment. No obstant això, vostè accepta que cap transmissió de dades a través d’Internet es pot garantir com a segura davant d’accessos per receptors no autoritzats i no ens podrà fer responsables per qualsevol error de seguretat llevat que sigui degut a la nostra negligència. Així mateix, vostè haurà d’adoptar les mesures de seguretat necessàries, tant personals com materials, per mantenir la confidencialitat del seu nom d’usuari i contrasenya i notificar-nos immediatament la pèrdua, pèrdua, sostracció, robatori o accés il·legítim del seu nom d’usuari i contrasenya, així com el seu coneixement per terceres persones.

CONDICIONS APLICABLES A LES COMANDES

Tots els productes que s’oferten en aquest lloc web són venuts directament per Torne Textil, SL, amb CIF B02946416 i al C/ De Les Comes, 4, 08274, Sant Feliu Sasserra, Barcelona.

  Procediment de compra 

Podrà navegar al lloc web fins trobar els serveis desitjats. Un cop localitzat, prement sobre el mateix accedirà a tota la informació de detall que li ofereix el lloc web. Des d’aquí podreu afegir el producte a la vostra compra. Si esteu realitzant una comanda per primera vegada amb nosaltres, se us demanarà que us registreu introduint la vostra adreça de correu electrònic i una contrasenya amb la qual podreu crear i accedir al vostre compte. En cas que es tracti d’un usuari registrat i amb un compte actiu, haureu d’introduir el vostre email i contrasenya i el sistema reconeixerà les vostres dades. Un cop estigui al vostre compte podreu continuar la vostra compra i finalment confirmar la comanda. 

Cobertura de l’oferta 

Les zones geogràfiques de lliurament són, en cada moment les que estan activa a la nostra web, s’efectuaran a l’àmbit del següent territori: Espanya (Península i Balears) i Unió Europea, i en acceptar la comanda, vostè confirma ser un client resident a alguna daquestes zones. Per a comandes/lliuraments a l’estranger, consulteu la pàgina web  www. tntex.es  ( d’ara endavant “lloc web”). 

Disponibilitat 

Totes les comandes estan subjectes a disponibilitat. No ens fem responsables de la manca dexistència o de la indisponibilitat dels productes. Consulteu la selecció d’articles disponibles per a la venda a través del lloc web, ja que no tots els articles que puguem oferir al nostre lloc web o altre tipus de presentacions estan disponibles per a aquest tipus de venda. Si un producte no estigués disponible una vegada realitzada la comanda, se l’informaria com més aviat millor per correu electrònic o per telèfon i aquesta quedaria anul·lada. Per qualsevol dubte, es recomana posar-se en contacte amb el servei d’atenció al client   

Contracte amb Torne Textil, SL, i acceptació de comandes 

La comanda no serà acceptada per nosaltres fins que l’import hagi estat carregat al vostre compte. Després de confirmar la compra, rebreu un e-mail com a justificant de recepció, però això no implicarà que la comanda hagi estat acceptada, ja que estaran subjectes a la nostra posterior comprovació i acceptació. Us confirmarem l’acceptació de la comanda en un e-mail en què us informarem que la comanda està sent enviada. Només en aquell moment quedarà formalitzat el contracte entre vostè i nosaltres, i només per als productes relacionats en aquesta confirmació d’enviament. El contracte es pot fer en català, castellà, anglès, francès i italià. 

Confirmació i anul·lació de comandes 

Amb anterioritat a la finalització de la comanda per la seva banda al lloc web, vostè podrà revisar tots els detalls associats a la mateixa (imports desglossats en tots els epígrafs necessaris – impostos, costos de transport, selecció d’articles, etc.), podent corregir-ho que consideri necessari. Amb posterioritat a la confirmació no serà possible modificar ni anul·lar la comanda a través del lloc web, cal que us poseu en contacte. En aquest cas, la comanda només podrà ser modificada o anul·lada si l’article no ha entrat en fase d’expedició des dels nostres magatzems. 

Moneda, impostos i preu 

D’acord amb la legislació vigent, tota la compra des del nostre lloc web estarà subjecta a l’impost sobre el valor afegit, excepció feta de les Canàries, Ceuta i Melilla. El tipus aplicable serà el legalment vigent a cada moment. Tots els preus es mostren en euros (€) i han de ser considerats com el preu final a pagar                pel client (incloent-hi l’IVA o no en funció del territori de lliurament, tal com s’indica als paràgrafs anteriors).                                            

Forma de pagament i seguretat 

Qualsevol comanda realitzada ha de ser abonada de forma immediata després de la confirmació de la comanda. Únicament es cursaran comandes per a les quals s’hagi completat i verificat el pagament. El pagament s’ha de fer mitjançant, targeta de crèdit i dèbit (emesa per una entitat amb seu social a Espanya), Transferència Bancària i PayPal. Els preus aplicables a cada producte seran els publicats al lloc web i aplicats de forma automàtica pel procés de contractació en la darrera fase del mateix. El client assumeix que, en tot cas, la valoració econòmica d’alguns dels productes podrà variar en temps real. En tot cas, això serà sempre comunicat prèviament als usuaris. L’usuari podrà fer ús, per a l’abonament dels productes adquirits a través del web, de les formes de pagament següents: 

Targeta de crèdit, a través d’una passarel·la de pagaments (TPV Virtual): En aquest supòsit, les dades de l’usuari i de la compra seran introduïdes i transmeses directament per l’usuari a l’entitat titular de la passarel·la. Aquestes dades no seran guardades o manipulades per nosaltres, sinó que seran registrades directament a la passarel·la de pagaments de l’entitat financera corresponent. Per a més seguretat, utilitzarem un Servei d’Autenticació de Comerç Electrònic Segur, sistema establert per Visa / Mastercard / Eurocard, pel qual client s’autentifica davant del banc emissor i el comerç s’autentifica davant del banc adquirient. L’import de la comanda es carregarà a la targeta, de manera que ens haurà d’indicar el número, la data de caducitat, així com el codi de seguretat CW2 (al revers de la targeta). En cas que la vostra targeta estigui securitzada, se us demanaran els codis de seguretat pertinents. El comprador pot pagar la comanda mitjançant la passarel·la bancària REDSYS. El càrrec es durà a terme en temps real mitjançant aquesta passarel·la de pagament. En cas que el càrrec no es pugui dur a terme finalment (per qualsevol causa), la comanda quedarà anul·lada automàticament. 

PayPal : En aquest supòsit, l’usuari haurà d’estar prèviament registrat i ser usuari de PayPal. Per realitzar el pagament, se sol·licitarà la identificació com a usuari de PayPal, bé per pagar amb la targeta de crèdit, bé per pagar amb el saldo PayPal. 

Transferència Bancària / Ingrés en compte : Tot pagament realitzat al prestador comportarà l‟emissió d‟una factura a nom de l‟usuari registrat. Aquesta factura serà automàticament remesa a ladreça de correu electrònic proporcionada per lusuari, o enviada al costat del producte adquirit. Per a qualsevol informació sobre la comanda, l’usuari comptarà amb el telèfon d’atenció a clients del prestador que és +34 telèfon 938819224 via correu electrònic a l’adreça d’e-mail info@tntex.es 

Codis de descompte 

És possible que de tant en tant s’ofereixin codis promocionals que resultin en un descompte en un o més productes, la totalitat d’una comanda o el servei d’enviament. Les condicions d’ús relacionades amb qualsevol codi de descompte s’especificaran al moment d’emissió. No obstant això, aquests termes i condicions s’apliquen a totes les promocions, concursos i codis de descompte de la nostra empresa (llevat que s’indiqui el contrari): – Només es pot fer servir un codi promocional per comanda. – Un codi promocional no es pot utilitzar després que una comanda hagi estat realitzada. 

Lliuraments: tipus, terminis i problemes 

El lliurament podrà realitzar-se a l’adreça que trieu (excepte en apartat de correus) El lliurament a domicili de les comandes serà realitzat per un operador logístic (Seur) dins de l’horari laboral habitual. Si no hi ha ningú en aquesta direcció quan l’operador logístic acudeixi, aquest us deixarà una nota i el vostre departament d’atenció al client s’intentarà posar en contacte amb vostè per tancar el lliurament. Les despeses de tramesa dependran del producte, del pes i del volum en qüestió. Els terminis de lliurament es computen sobre els dies feiners – de dilluns a divendres – ja que la companyia de missatgeria no realitza lliuraments en dissabtes, diumenges ni festius. 

El termini de lliurament habitual estarà aproximadament entre 24 a 48 hores hàbils després de laprovació de la comanda. Aquest termini pot augmentar en períodes de rebaixes, campanyes de nadal o en cas de gestions duaneres o altres circumstàncies derivades de (a títol informatiu únicament) la distància geogràfica, condicions climatològiques, guerres, vagues, qualsevol forma d’intervenció governamental, incompliments dels nostres proveïdors , etc. així com qualsevol altra imputable a loperador logístic encarregat del lliurament del producte. No ens fem responsables dels possibles retards que es puguin originar per qualsevol dels motius esmentats anteriorment.  Els terminis indicats anteriorment es veuran ampliats per a Balears i Unió Europea. 

Si, en el moment del lliurament, l’embalatge de la comanda està malmès, haureu d’obrir el paquet en presència de l’operador logístic per verificar l’estat dels articles. Si s’observen danys, haureu de detallar-los a l’albarà de lliurament i posar-vos en contacte amb nosaltres al més aviat possible. Repararem o substituirem sense cap cost per a vostè tots aquells articles que hagin estat danyats o perduts durant el transport, sempre i quan, ens notifiqui aquesta incidència com més aviat millor. 

Un cop lliurada la comanda, passarà a formar part de la seva propietat i, per tant, tots els danys que puguin originar-se seran de la seva responsabilitat.